
ساعات کاری
شنبه تا پنجشنبه (۱۰-۱۸)
تهران
شهریار - میدان فرمانداری
شنبه تا پنجشنبه (۱۰-۱۸)
شهریار - میدان فرمانداری
علائم عفونت ژل لب ، تزریق ژل لب یک عمل جراحی بسیار پرطرفدار است. در این عمل محل تزریق ژل توسط سوزنی سوراخ می شود و همین امر می تواند باعث بروز عفونت شود. بروز عفونت ممکن است بعد از دو روز نمایان شود و تا دو هفته ادامه داشته باشد. توصیه می شود اگر پس از تزریق علائم عفونت را مشاهده کردید، حتما به دکتر متخصص مراجعه کنید و آنتی بیوتیک مصرف کنید.
در صورتی که این عمل با تخصص کامل صورت نگیرد، به سبب استفاده از سوزن ممکن است فرد را دچار عفونت کند که عواقب خطرناکی به دنبال خواهد داشت.
به خصوص که محیط دهان محلی مناسب برای رشد باکتری هاست و بستری مناسب برای عفونت را فراهم میکند. به تجمع میکروب ها در ژل تزریق شده، بیوفیلم میگویند.
در این مقاله قصد داریم علائم عفونت ژل لب را بررسی کنیم که در صورت مشاهده آن ها به پزشک مراجعه نمایید.
معمولا نشانه هایی که آن ها را با عنوان علائم عفونت لب میشناسیم یک الی دو روز بعد از انجام عمل پدیدار میشوند و این امکان وجود دارد که یک الی دو هفته طول بکشند. در صورت مشاهده این علائم معمولا توصیه پزشکان مصرف انتی بیوتیک ها و مراقبت از زخم ها تا بهبودی کامل است.
پس از انجام تزریق ژل لب باید حساسیت بیشتری نسبت به تغییراتی که در پوست اطراف لبتان مشاهده میکنید داشته باشید.
خیلی اوقات ممکن است احساس کنید که توانایی حرکت دادن لب خود را ندارید که خود این یکی از نشانه های عفونت ژل لب است.
از دیگر نشانه های عفونت میتوان به ایجاد شدن توده های چرکی یا تب و قرمزی اشاره کرد.
ایجاد تورم و قرمزی بعد از تزریق ژل لب تا حدی طبیعی است اما در صورتی که نسبت به لمس حساسیت داشته باشید باید به پزشک رامیلا کلینیک مراجعه کنید.
دانه های سفید روی لب بعد از تزریق ژل و خارش لب بعد از تزریق ژل نیز تا حد زیادی طبیعی هستند. اما اگر این علائم بیش از ۴۸ ساعت به طول بیانجامند و یا خیلی شدید باشند. حتما باید با پزشک متخصص خود تماس بگیرید و موضوع را مطرح نمایید. به طور کلی علائم زیر نشان دهنده عفونت ژل لب هستند:
1-خوشبختانه عفونت ها بعد از تزریق ژل لب نادر هستند، اما در صورت بروز باید درمان مناسبی انجام شود که می تواند یکی از راهکارهای زیر باشد:
2-برای برطرف کردن علائم عفونت ژل لب آنتی بیوتیک خوراکی مصرف کنید. آنتی بیوتیک هایی که معمولاً برای برطرف کردن علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل استفاده می شوند،که دارای خواص ضد التهابی نیز هستند. مصرف آنها حداکثر برای مدت شش هفته توصیه می شود.
3-هیالورونیداز مصرف کنید. هیالورونیداز به حل شدن ژلهای اسید هیالورونیک در داخل ناحیه آلوده کمک می کند. برخی از افراد به این روش حساسیت دارند، بنابراین ابتدا آن را روی بازوی خود آزمایش کنید.
4-یکی دیگر از روشهای درمان علائم عفونت ژل لب، تزریق آنتی بیوتیک به لب است. برای عفونت های جدی تر، پزشک ممکن است تصمیم بگیرد که در مناطق آلوده آنتی بیوتیک تزریق کند. حدودا تا سه بار تزریق آنتی بیوتیک با فاصله یک هفته انجام می شود.
5-یک روش دیگر این است که ژل یا فیلر که آلوده شده از لب خارج شود تا لب بتواند سریعتر بهبود یابد. این روش در مطب پزشک انجام می شود.
اگر بعد از تزریق ژل لب عفونت به زخم تبدیل شد، باید بیشتر از آن مراقبت کرده و آن را درمان کنید که گسترش نیابد. زخم خود را به طور روزانه با آب گرم شستشو دهید این کار از تجمع باکتری روی زخم جلوگیری می کند و بهبود آن را تسریع می بخشد.
برای جلوگیری از خشکی زخم از پماد پترولیوم استفاده کنید و لایه ی نازکی را روی زخم به آرامی بمالید. این پماد می تواند از پوسته پوسته شدن زخم جلوگیری کرده و زخم را مرطوب نگه دارد.
زمانی که وسعت زخم زیاد و یا بخش هایی از زخم باز باشد باشد از گاز استریل استفاده می شود. زخم خود را با گاز استریل پوشانده و با چسب کاغذی بچسبانید بعد مشاهده ی بهبودی زخم می توانیدآن را بردارید.
روش های زیادی برای پیشگیری از عفونت لب وجود دارند، که خیلی از آن ها موثر واقع میشوند و بهتر است به آن ها عمل کنید.
یکی از این روش ها، استفاده از آنتی بیوتیک پیش از تزریق ژل است که میتواند موجب شود ژل لب عفونت نکند. البته این مصرف آنتی بیوتیک نباید سر خود باشد و باید حتما با مشورت پزشک صورت گیرد.
اگر بیماری پوستی خاصی دارید و یا جوش های چرکی زیادی دارید. تزریق ژل لب موجب تحریک و تشدید آن ها میشود و بهتر است از تزریق ژل پرهیز کنید.
در صورتی که سابقه عفونت در اطراف لب خود را دارید، نیز بهتر است از تزریق ژل لب خودداری کنید.
بیماران مبتلا به درماتیت و یا کسانی که در اطراف بینی نیز دچار عفونت شده اند بهتر است از انجام عمل تزریق فیلر و ژل به لب خودداری کنند.
تزریق ژل لب به مبتلایان ویروس سیمپلکس، ویروس پاپیلومای انسانی، ایمپتیگو و عفونت های مخمری نیز به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
برای پیشگیری از عفونت لب بعد از تزریق ژل از تمیز بودن صورت و پوست هنگام تزریق اطمینان حاصل کنید.
مهم ترین موردی که میتواند در پیشگیری از عفونت لب موثر باشد، انجام تزریق در کلینیک های تخصصی و بهداشتی زیبایی است.
متاسفانه بسیاری از افراد برای تزریق ژل لب در سالن های زیبایی اقدام میکنند که امکان ابتلا به عفونت را به شدت بالا میبرد.
شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو و زیبایی رامیلا و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت تزریق ژل خود مطلع شود. جهت مشاوره با ما تماس بگیرید.
جستجو
دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تبلیغات